Om os

I 2002 startede Allan Overgaard egen grafisk virksomhed med navnet ”Sidecom Reklame og Marketing”. Arbejdsopgaverne - fra kreativ idé til færdigt tryk - var de samme, som han løste i firmaet ”Side by Side ApS”, men nu blev der lagt mere vægt på kreative grafiske løsninger.

 

Sidecom

MARKETING

 

Sidecom Reklame og Marketing tilbyder markedsføring og design, der er skræddersyet – uanset om målgruppen er meget specifik eller mere bred.

 

Sidecom hjælper med at udarbejde en professionel marketingstrategi, hvor redskaber og mål defineres, herunder naturligvis budgetlægning af kampagnen.

 

Vi tilbyder markedsføringsstrategier, der er skræddersyet til din virksomhed. Der er bl.a. tre marketingstrategier, som din virksomheds markedsføring kan bygge på:

 

1. Udifferentieret marketingstrategi.

Et ukompliceret marked, som betjenes på samme måde og med samme udbud.

 

2. Differentieret marketingstrategi.

Et mere kompliceret markedet, som er opdelt i delmarkeder og segmenter med hver deres krav og behov, og som derfor betjenes på forskellig måde.

 

3. En koncentreret marketingstrategi.

Kreativt

DESIGN

 

Layout af brochurer, plakater, web og andre reklamemedier. Her er det vigtigt, at produktet får en professionel grafisk sammenhæng.

 

Det er også vigtigt, at der er sammenhæng mellem tekst, billeder og øvrige grafiske illustrationer. Proportionerne, farverne og skrifterne skal følge grafiske regler. Reklamen skal være læsbar og entydig, så læseren hurtigt opfatter, hvad budskabet er - bevidst eller ubevidst.

 

Vi redigere gerne din tekst, så du opnår maksimal effekt. Det er naturligvis helt op til dig, hvor meget eller hvor lidt vi skal redigere, herunder valg af billeder og øvrige illustrationer. Vi vil under alle omstændigheder sigte efter, at du får en optimal opgaveløsning.

SIDECOM Reklame og Marketing

Saven 1 C, st. 2 d. - 2630 Høje Taastrup

Tlf. 2167 0333 . Email: info@sidecom.dk

CVR 26643376